14 maart 2018

N

NOC*NSF en vier opleidingen sportkunde organiseren voor de tweede keer Next Sport Level. Detweede editie wordt georganiseerd op 14 maart 2018 op Papendal.

50 topstudenten van sportopleidingen gaan in het programma van Next Sport Level in 10 uur aan de slag met drie actuele vraagstukken in de sport. Het doel is om deze dag negen TOP oplossingen te vinden voor de ingebrachte vraagstukken.

Topstudenten worden begeleid door experts uit de wereld van sport, innovatie en marketing. Ook andere professionals uit de sportwereld zijn van harte welkom om mee te kijken, talenten te spotten en eigen, nieuwe vraagstukken te verbinden aan het team van Next Sport Level.

Aanmelden sportprofessionals

Programma


Aftrap

09:30 uur
Vanaf 9:30 uur is er een inloop en welkom.

Peptalk!

09:45 uur
We trappen af met een peptalk over ‘De sportwereld in beweging’. Wat zijn de trends en ontwikkelingen?

De uitdaging

10:15 uur
De uitdagingen van Nextsportlevel 2017 worden gepresenteerd. Drie opdrachtgevers gaan hun vraagstuk aan jullie pitchen. Op welk vraagstuk ga jij je storten? En met welk team?

Aan de slag

11:00 uur
In verschillende ‘powerboosts’ geven we jou handvatten om aan de slag te gaan met de vraagstukken. Je gaat eerst kennismaken met jouw team.

CreativeThinking

12:00 uur
Tijdens deze powerboost laten we je vanuit verschillende perspectieven naar problemen kijken. Je ervaart op welke manieren je kunt brainstormen en welke vragen je kunt stellen om tot nieuwe inzichten te komen.

Business Development

14:00 uur
Je hebt een gaaf idee, maar hoe zorg je ervoor dat het ook rendement oplevert? We leggen je in sneltreinvaart uit hoe je stakeholders, klanten, resources, kosten en inkomsten in één model giet, zodat je in één oogopslag ziet waar de winst te behalen is.

Marketing

15:00 uur
Voor wie doe je het eigenlijk? Wie is je doelgroep en wat is de toegevoegde waarde? In een kwartier hoor je hoe je de waardepropositie scherp krijgt en op welke manier je deze kan communiceren.

Pitchen

16:00 uur
Uiteindelijk sta je voor de jury je idee te pitchen. Waar voldoet een winnende pitch aan? Wat moet je wel en juist niet doen? Je krijgt in deze powerboost tips & tricks voor winnend pitchen.

Pitch it!

17:30 uur
Pitch met jouw team jullie oplossing voor het vraagstuk waar jullie deze dag aan gewerkt hebben.

And the winner is...

19:30 uur
Onder het genot van een hapje en een drankje maken wij de winnaar van #NextSportLevel2017 bekend.

Locatie

Sportcentrum Papendal
Papendallaan 9 Arnhem